• Iskrystaller

Avdeling Tommeliten har laget isbiter i ulike farger og fasonger og vi har tatt blider av isbrystaller ute på lekeplassen.

18.11.2019 15.23
  • Puppe og sommerfugl.

Vi fant en puppe på en ripsbærbusk. Vi puttet den i en liten boks for å kunne følge med på om noe skjedde. Vi leste boka lille larven aldri mett, og krysset fingrene for at vi skulle få oppleve at det kom noe ut av puppen. Etter knapt en uke kommer sommerfuglen ut, til forundring og glede for både store og små. Vi har vært med på en magisk reise. .

23.08.2019 15.39
  • Velkommen til nytt barnehageår.

Det er fint å treffe venner igjen etter en lang sommer ferie og det er spennende med noen nye barn i barnehagen også. Vi ser frem mot et fint år med mange opplevelser og gleder sammen.

23.08.2019 15.28
  • Tommeliten på vårtur

Tommeliten på vår tur, vi såg en fin traktor som var veldig spennende, mange fine farger og detaljer.

24.05.2019 12.20
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...